Bekecs.hu

Ma 2018. 3. 23, péntek, Beáta napja van. Holnap Emőke napja lesz.
Notice: Undefined variable: my in /storage/web/_clients/client3/web4/web/modules/mod_arhiva/mod_arhiva.php on line 41 Notice: Trying to get property of non-object in /storage/web/_clients/client3/web4/web/modules/mod_arhiva/mod_arhiva.php on line 41

Partnereink

Ki olvas minket?

Jelenleg 78 vendég olvas minket

Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Bekecs községben 2006. március 1-től  Kistérségi Társulás keretében Prügyhöz tartozik. A Szolgálat helyileg a bekecsi polgármesteri hivatalban maradt, ahol Restás Márta családgondozó fogadja az ügyfeleket. Feladata változatlan: az itt élők problémáinak megoldása, a gyermekek testi-lelki egészségének megőrzése, családban történő felnevelkedésük biztosítása.

A Gyermekjóléti Szolgálat elsődleges kliense a gyermek, az ő mindenekfelett álló érdekeit kell szolgálni. Ennek egyik eszköze a szülői felelősség megerősítése, a szülői képességek kiteljesítése. Végső cél az, hogy a szülő alkalmassá váljon arra, hogy megfelelő módon nevelhesse gyermekét.

„Nincs az életben nagyobb felelősség és nagyobb megtiszteltetés, minthogy felnevelhetjük a következő nemzedéket.” (Dr. C. Everett Koop)

A Családsegítő Szolgálat munkája a felnőttek, fiatalkorúak élete során felmerülő szociális és mentálhigiénés problémák megoldására, megszüntetésére irányul. Cél a szűkebb és tágabb környezetben felmerülő konfliktusok rendezése, hosszú távon az életvezetési képesség megőrzése.

 

Ügyfélfogadás: munkanapokon 8:00-15:00 óráig

 

                        telefon: 47-368-857/19

 

HULLADÉKNAPTÁR

Bekecs Nagy-hegyi Tanösvény

Falutörténet - Bekecs

 

BEKECSI GÖRÖG KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

PÁLYÁZAT

 

BEL- ÉS CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ RENDSZER FELÚJÍTÁSA, KIALAKÍTÁSA BEKECS KÖZSÉGBEN
Támogatás összege: 160.000.000 Ft

A projekt azonosító száma: TOP-2.1.3-15-BO1-2016-00035

 

Támop 3.1.4

 

TIOP-1.1.1

 

Orvosi rendelő felújítása Bekecsen