Bekecs.hu

Ma 2018. 5. 22, kedd, Júlia, Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.
Notice: Undefined variable: my in /storage/web/_clients/client3/web4/web/modules/mod_arhiva/mod_arhiva.php on line 41 Notice: Trying to get property of non-object in /storage/web/_clients/client3/web4/web/modules/mod_arhiva/mod_arhiva.php on line 41

Partnereink

Ki olvas minket?

Jelenleg 185 vendég olvas minket

Színesebb Életért Alapítvány

Minden kedves érdeklődőnek figyelmébe ajánlom, hogy 2009. októberétől új szerkezetben folytatja működését a SZÍNESEBB ÉLETÉRT Alapítvány, melynek célja a mozgáskorlátozottak életkörülményeinek, életminőségének javítása.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye az országon belül egy gazdaságilag elmaradottabb régió része. Itt az emberek a nagymértékű munkanélküliség miatt megélhetési gondokkal küszködnek, így az egészséges emberek is depresszióra, pesszimizmusra hajlamossá válnak.

Mozgáskorlátozott embertársainknál ez fokozottan igaz, hisz nincs számukra sem rehabilitációs munkahely, sem szórakozási lehetőség. Még a mindennapos ügyeik intézése – az építészeti akadálymentesítés hiánya miatt – is nagy gondot okoz.

Régi álmom volt, hogy egy érdekvédelmi szervezet alakuljon a lakókörnyezetemben élő mozgássérültek számára, melynek segítségével – és természetesen saját példámmal is – megmutathassam, hogy fogyatékkal is lehet teljes, értékes életet élni és ehhez természetbeni és anyagi támogatással másokat is hozzásegíteni.

A Színesebb Életért Alapítvány elsősorban barátok, vállalkozások, szimpatizánsok támogatásaiból tud fennmaradni és működni.

Amennyiben az alapítvány működési célja elnyerte  érdeklődését, tetszését és azt támogatásra méltónak találja, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Segítő támogatásában bízva tisztelettel:
Szűcsné Gábor Erika
(„Optikás” Erika)
Kuratórium elnöke
Tel: +36/20-434-83-90
http://www.szinesebbeletert.gportal.hu/

 

HULLADÉKNAPTÁR

Bekecs Nagy-hegyi Tanösvény

Falutörténet - Bekecs

 

BEKECSI GÖRÖG KATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG

PÁLYÁZAT

 

BEL- ÉS CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ RENDSZER FELÚJÍTÁSA, KIALAKÍTÁSA BEKECS KÖZSÉGBEN
Támogatás összege: 160.000.000 Ft

A projekt azonosító száma: TOP-2.1.3-15-BO1-2016-00035

 

Támop 3.1.4

 

TIOP-1.1.1

 

Orvosi rendelő felújítása Bekecsen