Tisztelt Bekecsi Lakosok!

 

A mai napon szokatlanul hideg, hózáporos, szeles időjárás érte el térségünket és településünket. Az Önkormányzat munkatársai folyamatosan takarítják a közterületeket, igyekeznek síkosságmentessé tenni községünket.

 

– A rendkívüli helyzetre való tekintettel kérjük Önöket, hogy fordítsanak fokozott figyelmet a szomszédokra, rokonokra, idősekre, betegekre!

– Amennyiben tudnak olyan idős, mozgásában korlátozott, vagy fűtés nélkül maradt lakosról, aki segítségre szorul bármilyen ügyben, kérjük, jelezzék az Önkormányzat felé a titkarsag@bekecs.hu e-mail-címen, vagy a  47/368-857-es telefonszámon munkaidőben(vészhelyzet esetén a 06303944133 számon), hogy senki se maradjon segítség nélkül e nehéz helyzetben! Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk mindenkinek mindenben segítséget nyújtani, de ezt csak akkor tudjuk megtenni, ha jelzik felénk!

 

Az OMSZ előrejelzései szerint a következő napokra is ehhez hasonló, rendkívül hideg időjárásra számíthatunk, ezért kiemelten fontos, hogy figyeljünk egymásra és segítsük a rászorultakat!

Együttműködésüket köszönjük!

VIGYÁZZUNK MAGUNKRA, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA, VIGYÁZZUNK SZERETTEINKRE!

 

Bodnár László

polgármester