Bekecs Község területén idén 2023. november 11-én szombaton lomtalanítást szervez a Zempléni ZHK Nonprofit Kft.

A Zempléni ZHK Nonprofit Kft. gyűjtő járművei 2023. 11. 11-én szombaton reggel 6:00 órakor kezdik a lomtalanítást. A szállítandó anyagokat a szállítás napján kora reggeli órákban vagy előző nap este készítsék ki az úttest mellé a Tisztelt Fogyasztók.

A lomtalanítás alkalmával minden, az ingatlan elé kihelyezett nagyobb terjedelmű hulladék (pl. bútor, edények) elszállításra kerül. A nagy méretű lomokat (pl. ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban kell kihelyezni úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatgató legyen.

A lom NEM tartalmazhat: háztartási hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékot, azbesztet tartalmazó hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó faforgácsot, oldószereket, savakat. lúgokat, nehézfém tartalmú hulladékot, olajos rongyokat, fáradt olajat, olajszűrőket, fertőző hulladékot (pl.állati tetem, trágya), gyógyszereket, éles, hegyes eszközöket (pl. injekciós fecskendő, vágó-, szúróeszköz) permetszereket és azok dobozait,  épület bontásából származó törmeléket, autóroncsokat, autó bontásából származó hulladékot, gumiköpenyt, elektronikai hulladékot és zöldhulladékot sem, mert azokat a szolgáltató NEM szállítja el!